4 december 2017

Patrick Wessels

Veilig met uw kindje in bad: de Babybad thermometer

Niets zo lekker als in bad met uw baby of kindje. Tenminste, zolang u dat veilig kunt doen natuurlijk. In een warm bad, zonder dat de temperatuur te hoog oploopt. Te heet water voelt voor u vervelend, maar voor uw kleine komt dat nog veel harder aan. Voorkom dus dat het water te heet wordt, om vervelende situaties te voorkomen. Al is het aan de andere kant natuurlijk ook niet de bedoeling om in koud water te badderen.

Babyfoon voor in bad

De oplossing? Een soort babyfoon voor in bad. Met de Babybad thermometer Ducky kunt u eenvoudig de temperatuur van het water in de gaten houden. Sterker nog, in de gaten laten houden. Zelfs als u er zelf niet bij kunt zijn krijgt u een melding op het moment dat het water te heet wordt. Wel zo gemakkelijk, want op die manier kunt u vervelende situaties eenvoudig voorkomen.

Zorg ervoor dat het water warm genoeg is, maar dat dit aan de andere kant niet te heet wordt. De leuke Ducky ligt in het water en is een badeend voor uw kleine. Ondertussen is het een handige waarschuwing voor te heet water. En een thermometer om ook de actuele temperatuur van het water goed in de gaten te kunnen houden.

Auditief en visueel signaal

Zou de temperatuur van het badwater te hoog oplopen voor uw baby of kleintje? Dan krijgt u van de badthermometer meteen een signaal. Auditief en visueel. Zodat u het kunt horen en kunt zien, om er meteen wat aan te doen. Op die manier voorkomt u te heet badwater voor uw kleintje. Zodat u zelf lekker in bad kunt en u zich daar ook met uw baby of kindje geen zorgen over hoeft te maken.

Tip: de Babybad thermometer Ducky is internationaal verkrijgbaar. Soms geeft de badeend de temperatuur in Fahrenheit aan. Dat is gemakkelijk aan te passen naar graden Celsius, voor gebruik in Nederland en Europa.

Actuele watertemperatuur in beeld

De badthermometer voor jouw baby of kleintje kan bovendien meer dan waarschuwen op het moment dat het water te heet wordt. In die gevallen krijgt u een auditief en visueel signaal om in actie te komen. Ondertussen kunt u de badeend gebruiken om de actuele temperatuur van het water te meten. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat dit teveel afkoelt en het onaangenaam wordt voor uw kleine.

Traditionele babyfoons

En zoekt u naast zo’n handige badeend met waarschuwingssignalen naar een traditionele babyfoon? Die vindt u natuurlijk online. Bekijk de modellen met een IP-camera en een LCD-scherm, zodat u uw kleine goed in de gaten kunt houden. Een veilige keuze voor in huis, om uw kleintje zonder zorgen even alleen te laten.