11 februari 2019

Smart-producten

Patrick Wessels

Tuin sproeien vanaf uw vakantieadres: gebruik een smart stopcontact

Niemand kunnen vinden om de tuin te sproeien tijdens uw vakantie? Of geen behoefte om iemand urenlang in de tuin te laten staan, terwijl u de sproeier ook op afstand aan kunt zetten? Dankzij het smart stopcontact is het heel eenvoudig om de tuin te sproeien, zelfs als u op de camping in Zuid-Frankrijk of zelfs nog verder weg zit.

Het stopcontact is ‘smart’ uitgevoerd. Dat betekent dat u die via het GSM-netwerk kunt schakelen, bijvoorbeeld om de sproei-installatie in te schakelen. Met een druk op de knop op uw mobiele telefoon, of door met een vooraf geautoriseerd nummer naar een telefoonnummer te bellen. 

De tuin sproeien vanaf uw vakantieadres

Wilt u de tuin sproeien vanaf uw vakantieadres, bijvoorbeeld als u leest dat het al een paar dagen flink warm en droog is geweest? Een smart wifi stopcontact is dan een uitstekende keuze. Via internet of via een GSM-verbinding, afhankelijk van het model dat u kiest.

U heeft op afstand de controle over stopcontacten in en om het huis, dus ook in de tuin. Dankzij een smart stopcontact kunt u de sproeiers inschakelen als u wilt gaan sproeien, om die daarna weer uit te zetten als de tuin na een uurtje goed nat is. Zonder dat er iemand anders naar uw huis toe hoeft te gaan, de tuin moet sproeien en daarna weer terug naar huis moet. 

Smart producten: volledige controle

U heeft de keuze uit smart stopcontacten, net als diverse andere producten. Slim uitgevoerd, waardoor u die via internet of met een GSM-verbinding kunt bedienen. Bijvoorbeeld om de tuin te sproeien, om de garage op afstand te openen of om andere apparaten te kunnen schakelen.

Het smart stopcontact is een bekende toepassing, waar steeds meer mensen gebruik van maken. De smart schakelaar biedt u de volledige controle, zelfs als u op dat moment niet aanwezig bent. En zelfs als u in Zuid-Frankrijk of op een andere mooie bestemming zit.

Makkelijk uw verwarming schakelen met de GSM-smartplug. Heerlijk wanneer u in een warm vakantiehuis komt.

Wij maken het u graag gemakkelijk om zelf de controle te houden, zowel vanuit huis als in de tuin en op vakantie. Met smart stopcontacten om op afstand te schakelen, waardoor u daar niemand anders meer bij nodig heeft. 

Smart stopcontact kopen

Enthousiast over de smart schakelaars en benieuwd hoe u daarmee de tuin kunt sproeien vanaf uw vakantieadres? Bestel een smart stopcontact of vergelijk de verschillende modellen en stel ons uw vragen. We vertellen u er graag meer over, zodat u de juiste keuze maakt voor een smart wifi stopcontact of een van de andere slimme producten bij ons uit het assortiment.