21 februari 2020

Zelf uw beveiliging installeren

Patrick Wessels

Thuiskomen in een verlicht huis: gebruik een smart wifi-stopcontact met app

Wat is er heerlijker dan na een lange dag thuiskomen? In een verlicht huis thuiskomen! Vooral tijdens de wintermaanden komen we vaak in het donker thuis. Niet bepaald uitnodigend en soms zelfs een beetje spannend, totdat u bij de lichtknop bent.

Gelukkig kan dat tegenwoordig anders, dankzij het smart wifi-stopcontact met app. Die maakt het mogelijk om de verlichting op afstand te schakelen, zelfs op het moment dat u (nog) niet thuis bent. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de verlichting alvast in te schakelen op het moment dat u wegrijdt op het werk of bij vrienden. 

Maak jouw verlichting slim

Gebruikt u normale verlichting, zonder slimme mogelijkheden? Dankzij het smart wifi-stopcontact met app kunt u er eenvoudig een slimme lamp van maken. En dat kan zonder hak- en breekwerk, omdat de aansluitingen gewoon kunnen blijven zitten zoals ze er nu zitten.

Er hoeft in principe niets te veranderen, behalve dat u voortaan gebruik maakt van een slim stopcontact. Dankzij het smart wifi-stopcontact met app kunt u de stekker die daarin zit op afstand schakelen. En gaat het om een lamp? Dan heeft u dus de mogelijkheid om die op afstand aan of weer uit te zetten. Handig als u de verlichting vergeten bent of als u juist in een verlicht huis thuis wil komen. 

Voor de verwarming, koffiemachine en zelfs de wasmachine

Veel van onze klanten gebruiken het smart wifi-stopcontact met app om hun verlichting slim te maken, al heeft u natuurlijk veel meer mogelijkheden.

Wilt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat u de verwarming op afstand aan en uit kunt zetten of gaat het u om de koffiemachine? U kunt de wasmachine slim schakelen, net als alle andere apparaten met een stekker. Zorg er daarmee voor dat u ze op afstand aan en weer uit kunt zetten, ook op het moment dat u niet thuis bent. Het is de makkelijkste manier om altijd de volledige controle te houden en bijvoorbeeld op een fijne manier thuis te komen. 

Slim schakelen: koop een smart wifi-stopcontact met app

Wilt u thuis ook slim schakelen, zowel voor de verlichting als de andere apparaten die u heeft staan? Het smart wifi-stopcontact met app is daarvoor uitstekend geschikt. Het is een eenvoudige en slimme oplossing, waar u thuis op een makkelijke manier gebruik van kunt maken. Voorkom op die manier bijvoorbeeld dat u in het vervolg nog in het donker thuis moet komen.  

Vragen over een smart wifi-stopcontact met app of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.