14 juni 2019

Smart-producten

Patrick Wessels

Temperatuurbewaker met simkaart: ook onderweg een melding

Gebruik maken van een temperatuurbewaker met simkaart? De ideale keuze om de situatie altijd en vanuit iedere locatie goed in de gaten te houden. U ontvangt een SMS-bericht en/of een telefoontje zodra er iets aan de hand is, zodat u daar meteen van op de hoogte bent.

De simkaart bij de temperatuurbewaker helpt u op de hoogte te brengen van alarmeringen, ook als er geen internetverbinding beschikbaar is. Dat geldt voor zowel de locatie die u in de gaten wilt houden als voor waar u zich op dat moment bevindt. Dankzij het GSM-signaal is het veel makkelijker om een verbinding tot stand te brengen, zodat u meteen op de hoogte bent.

GSM temperatuur monitoring

Benieuwd in welke gevallen u slim gebruik kunt maken van een temperatuurbewaker met simkaart? We zetten een paar mogelijkheden op een rij:

  • Monitoring van het zwembadwater
  • In de gaten houden van koel- en/of vriesinstallaties
  • Bewaking van de temperatuur in serverruimtes

Mag de temperatuur niet boven een bepaalde waarde komen of is het belangrijk om te voorkomen dat die te ver daalt? In de beide gevallen wilt u er van op de hoogte zijn zodra de afwijkingen te ver oplopen.

Een temperatuurbewaker met simkaart is dan een uitstekende keuze, waar u op een eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Sommige van de modellen bestaan uit maximaal 8 sensoren, om daarmee de temperatuur op een nauwkeurige manier in de gaten te houden. Zodra de ingestelde waarde (omhoog of omlaag) wordt overschreden ontvangt u daarvan een melding. U kunt meteen actie ondernemen, bijvoorbeeld door langs te gaan of iemand anders te alarmeren. 

Melding bij problemen

U ontvangt een melding bij problemen, zowel wanneer de temperatuur te veel afwijkt als wanneer bijvoorbeeld de stroomvoorziening uitvalt. Op die manier bent u meteen op de hoogte van eventuele calamiteiten, om in actie te komen.

Een temperatuurbewaker met simkaart biedt doorgaans de mogelijkheid om een SMS te versturen en een uitgaand telefoontje te plegen. Daarnaast bieden sommige modellen de kans om een SMS terug te sturen. Daarmee kunt u een apparaat inschakelen of uitschakelen, bijvoorbeeld om de situatie ook op afstand makkelijk onder controle te kunnen krijgen. 

Temperatuurbewaker met simkaart: online bestellen

Bent u op zoek naar een temperatuurbewaker met simkaart of heeft u vragen over de beschikbare modellen? We zijn uw specialist in GSM temperatuurbewaking met sensoren, zodat u daar thuis of in een zakelijke omgeving gebruik van kunt maken. 

Bekijk de producten die er beschikbaar zijn of stel ons uw vragen, dan leggen we graag uit wat er mogelijk is. Maak op die manier een uitstekende keuze voor temperatuurbewaker met een simkaart. Zodat u een waarschuwing ontvangt als er wat aan de hand is en u in actie dient te komen.