11 oktober 2018

Zelf uw beveiliging installeren

GSM Secure

Spy camera kopen: hoe kies ik de beste beeldkwaliteit?

Een spy camera kopen? De Smartvest Buitencamera met wifi en app is dan een goede keuze. Het model voldoet bijvoorbeeld aan een aantal belangrijke eisen voor de beeldkwaliteit. Dat betekent dat u er in goede kwaliteit mee kunt filmen, om beelden terug te kijken die daadwerkelijk van waarde kunnen zijn.

De spy camera kunt u kopen om verschillende redenen. Wilt u in de gaten houden wat er gebeurt of voorkomen dat u situaties niet terug kunt halen als u daarmee te maken heeft gekregen? In de beide gevallen is het belangrijk om goed te letten op de beeldkwaliteit. We zetten een paar tips op een rij om daarin de beste keuze te maken.

Resolutie: minimaal 720p om in te zoomen

Zorg allereerst voor een spy camera met voldoende resolutie. De resolutie staat voor het aantal beeldlijnen, zowel in de horizontale als de verticale richting. Een goed uitgangspunt is 720p. Dat is een HD-ready resolutie. Die maakt het zelfs enigszins mogelijk om in te zoomen, waarbij nog goed te onderscheiden is wat er gebeurd of wie er door het beeld loopt.

Let op: Een 1080p-resolutie zorgt voor meer beeldkwaliteit, maar neemt ook meer opslagruimte in als u de beelden wilt bewaren.

Infrarood om ’s nachts te spieden

Wilt u de spy camera ook ’s nachts kunnen gebruiken? Zoals u wellicht weet van andere camerasystemen of van uw smartphone is de zichtbaarheid in het donker over het algemeen beperkt. Gelukkig is daar wel iets aan te doen. U kunt gebruik maken van een model met infrarood. Op die manier is het ook in het donker mogelijk om goed te zien wat er gebeurt. Zo kunt u de spy camera zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts goed gebruiken.

H.264-compressie zonder veel kwaliteitsverlies

Zorg tenslotte voor de juiste compressie. Het is daarbij belangrijk om de beeldkwaliteit niet te veel te verliezen, terwijl u daar toch zo min mogelijk opslagruimte voor nodig heeft. Een spy camera die gebruik maakt van H.264-compressie is wat dat betreft een goede keuze.

U zorgt daarmee voor beelden van goede kwaliteit, die u aan de andere kant op kunt slaan zonder daar honderden gigabytes aan ruimte voor nodig te hebben. De compressie draagt op die manier bij aan de goede beeldkwaliteit om de beelden van de spy camera terug te kijken.

Spy camera kopen: online assortiment

Een spy camera kopen en benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? U heeft online de keuze uit een aantal modellen. Bestel online uw spy camera, zodat u daarmee de kans heeft om de situatie goed in de gaten te houden. En let op de belangrijke tips voor de beste beeldkwaliteit, zodat u daar zonder zorgen op kunt vertrouwen.