23 april 2019

Alarmsystemen

Patrick Wessels

Smartvest: slim alarmsysteem van ABUS voor waterdichte beveiliging

Op zoek naar Smartvest van ABUS of benieuwd naar de voordelen van zo’n alarmsysteem? U maakt een degelijke en professionele keuze, voor goede beveiliging van uw smart home.

De systemen zitten op een slimme en betrouwbare manier in elkaar, zodat u daar thuis goed gebruik van kunt maken. Ondertussen kunt u de Smartvest-systemen gewoon zelf monteren, dus u heeft daar geen dure installateur voor nodig. In plaats daarvan gaat het om plug-and-play-installatie, onder andere dankzij de 5V-voeding en de draadloze delen van deze systemen.  

Zelf te monteren: complete mogelijkheden

U kunt een Smartvest alarmsysteem gewoon zelf monteren, ook als u daarin verschillende onderdelen met elkaar combineert. U kunt dan denken aan natuurlijk de centrale, net als de app die u gebruikt op uw mobiele telefoon.

Daarnaast zal er sprake zijn van bijvoorbeeld een draadloos magneetcontact, net als een draadloze bewegingsmelder en een afstandsbediening. De magneetcontacten en bewegingsmelders kunt u aan de wand of aan het plafond monteren, uiteraard op basis van de instructies die netjes worden meegeleverd.

Vervolgens kunt u de afstandsbediening of de app gebruiken om het systeem via de centrale te gebruiken. De installatie zit daarmee eenvoudig in elkaar en voorkomt dat u kabels of leidingen dient te trekken. 

Smartvest: controleer op afstand wat er gebeurt

Het Smartvest-systeem biedt meer mogelijkheden om alles goed in de gaten te houden. Dat kan zowel vanuit huis als wanneer u weg bent, zelfs op vakantie in het buitenland. U krijgt een push-notificatie zodra er iets aan de hand is, net als via app en e-mail. Op die manier bent u er altijd van op den hoogte als er wat gebeurt, zodat u op tijd actie kunt ondernemen.

De app van Smartvest is er voor iOS en voor Android, zodat u met een werkende internetverbinding controle heeft over uw huis. In de app kunt u live-beelden bekijken van de camera, kunt u een snapshot maken of een aanwezigheidssimulatie gebruiken. U kunt het licht en de TV besturen als u gebruik maakt van draadloze contactdozen. Op die manier lijkt het net alsof u gewoon thuis bent, waardoor gelegenheidsdieven niets zullen proberen.

Abus smartvest draadloos alarmsysteem

Het ABUS Smartvest draadloos alarmsysteem is op die manier een betrouwbare en flexibele keuze, waar u op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken. Bovendien kunt u het systeem ook gebruiken om de temperatuur en de luchtvochtigheid in huis te meten, zodat u daarmee meer mogelijkheden heeft dan voor een alarm alleen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Smartvest van ABUS of wilt u de mogelijkheden vergelijken met een ander systeem? Neem contact met ons op, dan leggen we u graag uit op welke manier u hier goed gebruik van kunt maken.