29 mei 2017

Alarmsystemen

Patrick Wessels

Smart alarm: de beste beveiliging van uw smart home

Het smart alarm is de ideale keuze voor slimme beveiliging van uw huis. Het alarm houdt de situatie nauwlettend in de gaten en zorgt er als smart home voor dat u een melding op uw smartphone ontvangt zodra er wat aan de hand is. Hoe dat werkt? Het is de combinatie van betrouwbare hardware, een stabiele draadloze verbinding en een eenvoudige app op uw telefoon.

Houd er rekening mee dat de GSM schakelaar niet automatisch de mogelijkheid biedt uw huis te beveiligen en dat een alarmmelder niet altijd hoeft te zijn uitgerust met een schakelaar.

GSM schakelaar met alarmmelder

Een goed voorbeeld van het smart alarm is de GSM schakelaar met alarmmelder. Er is dan sprake van een alarmsysteem dat zorgt voor een melding op uw mobiele telefoon. Tegelijkertijd is het een systeem om een schakeling te bedienen, bijvoorbeeld om op afstand een garagedeur te kunnen openen. Het product combineert twee handige toepassingen en zorgt op die manier voor een smart home.

Uiteraard heeft u daarnaast de keuze uit zowel afzonderlijke GSM schakelaars als alarmmelders. Houd er rekening mee dat de GSM schakelaar niet automatisch de mogelijkheid biedt uw huis te beveiligen en dat een alarmmelder niet altijd hoeft te zijn uitgerust met een schakelaar. Het is onder andere de combinatie van die elementen die zorgt voor een ‘smart’ oplossing.

Smart alarmsystemen

Uiteraard zijn er daarnaast een aantal specifieke smart alarmsystemen beschikbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om Matigard Air of Abus Smartvest. Het zijn beide alarmsystemen die werken op basis van een draadloos signaal.

Tip: draadloze alarmsystemen werken op basis van wifi of het GSM-signaal. Het GSM-signaal zorgt voor een hogere mate van betrouwbaarheid, maar vraagt aan de andere kant om het gebruik van een simkaart.

Bekijk online de verschillende alarmsystemen die er beschikbaar zijn, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken. We zorgen er daarmee voor dat u gebruik kunt maken van een systeem dat uw smart home beveiligt en er bij eventuele incidenten voor zorgt dat u meteen een melding ontvangt op uw mobiele telefoon. Op die manier draagt het smart alarm op een slimme wijze bij aan de veiligheid.

Het smart home is geen toekomstmuziek meer, u heeft de verschillende systemen online binnen handbereik.

Smart alarm kopen

In meer brede zin kunt u zowel de smart alarmsystemen als de overige smart producten bekijken. Het gaat dan uiteraard om de GSM schakelaars met alarmmelders, net als bijvoorbeeld om de afzonderlijke GSM schakelaars en de GSM temperatuurbewaking systemen. Bekijk ook de oplossingen voor Smart & Fitt, net als de Wifi stopcontact schakelaars.

Het smart home is geen toekomstmuziek meer, u heeft de verschillende systemen online binnen handbereik. Dat betekent bovendien dat er geen reden of excuus meer bestaat om uw smart home niet goed te beveiligen. Vanuit een melding op uw smartphone weet u het direct zodra er wat aan de hand is. Dat noemen we een smart alarm, waarmee u eenvoudig zorgt voor de maximale veiligheid in en om het huis, net als op afstand.