15 maart 2019

rookmelders

Patrick Wessels

Rookmelder met smartphone communicatie: altijd en overal een melding

Een rookmelder met een smartphone app kopen? De beste en meest veilige keuze voor thuis, bijvoorbeeld als u regelmatig van huis bent. Ideaal om de situatie in de gaten te houden, omdat u een melding krijgt zodra er wat aan de hand is.

Tip: geen smartphone met internet of vaak in het buitenland? Gebruik een rookmelder met SMS-functie, zodat u toch de buren of iemand anders kunt waarschuwen. 

De rookmelder die uw telefoon een bericht stuurt voorkomt dat niemand het signaal hoort op het moment dat u niet thuis bent. In plaats daarvan krijgt u een melding van een probleem, zodat u de buren even kunt laten kijken of u iemand anders uit de omgeving kunt inschakelen. 

Veiligheid: ook als u van huis bent

Draaide de wasmachine nog toen u van huis ging of zat de stekker van uw mobiele telefoon nog in het stopcontact? Het lijkt onschuldig, maar leidt zo nu en dan helaas tot grote problemen. U zou niet de eerste zijn die aankomt bij een huis waar de vlammen uit het dak slaan en waar de brandweer al een tijd mee bezig is.

De rookmelder met een smartphone app voorkomt dit, omdat u meteen een melding krijgt op het moment dat er wat aan de hand is. U kunt actie ondernemen door de buren even te laten kijken of meteen de brandweer te bellen. Een fijn idee, omdat er niets aan de hand is zolang u daar geen melding van krijgt. 

Melding op uw smartphone

De meldingen door rookmelders die uw telefoon kunnen bereiken zijn beschikbaar via internet en op basis van SMS. Heeft u een dataverbinding in Nederland en in de rest van Europa? Dan is een model met een applicatie een goede keuze. Verblijft u buiten Europa of heeft u af en toe geen dataverbinding tot uw beschikking? Dan is een melding via SMS waarschijnlijk de beste optie. Op die manier bent u er altijd van op de hoogte zodra er iets gebeurt, zodat u daarvan alarm kunt slaan.

Rookmelder met smartphone: uitgebreid assortiment

Uiteraard heeft u online de keuze uit verschillende soorten rookmelders. Zoekt u naar een eenvoudig model, een koppelbare melder of een exemplaar dat een bericht zal sturen naar uw smartphone? We helpen u graag een goede keuze te maken, waarmee u het huis netjes kunt beschermen tegen brand en andere gevaarlijke situaties.

Bekijk en bestel de rookmelder met smartphone-app online of stel ons uw vragen, dan denken we graag met u mee over de beste keuze voor bij u thuis of in het pand.