8 augustus 2018

Zelf uw beveiliging installeren

Patrick Wessels

Next level camerabeveiliging: draadloos en Smart

Uw camerabeveiliging draadloos installeren? Een uitstekende keuze, mits u tevens kiest voor een Smart-camera. Slimme camera’s hebben de toekomst, bijvoorbeeld om te voorkomen dat ze heel de dag door beelden moeten maken.

De ideale camera is natuurlijk draadloos, zodat u die zonder te hakken of breken kunt bevestigen en installeren. Een Smart camera maakt het vervolgens mogelijk om alleen te filmen als er iets aan de hand is. Dat scheelt veel bandbreedte en opslagruimte, om er efficiënter gebruik van te kunnen maken.

Draadloos maakt multi-inzetbaar

Door de camerabeveiliging draadloos te gebruiken kunt u die bovendien inzetten voor meerdere toepassingen. Wist u dat een deel van de draadloze beveiligingscamera’s ook dienst kan doen als een babyfoon? Neem deze mee om de kinderen in de gaten te houden en voorkom dat uw kleine lang ligt te huilen zonder dat u het doorheeft.

Of hang de camera weer terug, zodat u daar de tuin, de entree of een ander deel van het huis mee in de gaten kunt houden. De draadloze camera’s voor de beveiliging laten zich gemakkelijk ophangen en bevestigen. Daardoor kunt u er op een soepele manier gebruik van maken en zijn de camera’s vaak multi-inzetbaar.

Vooral in combinatie met bewegingsdetectie en een alarmfunctie vormen ze een goede keuze. Daarmee zorgt u voor een Smart camera, die meer kan dan alleen maar observeren om de beelden door te geven of die op een server op te slaan.

Smart camera’s: bewegingsdetectie

Het zijn de Smart camera’s die de camerabeveiliging draadloos echt interessant maken. Uiteraard koppelt u die eenvoudig met uw smartphone of tablet. Om op die apparaten de beelden live te kunnen bekijken. Zodra er iets aan de hand is, of juist om te zien dat er gelukkig niets aan de hand is.

En kiest u voor een model met bewegingsdetectie? Dan schakelt de camera pas in als er beweging is. Om de rest van de tijd de bandbreedte niet te belasten en geen beelden op te slaan die niet de moeite waard zijn. Een Smart camera om de camerabeveiliging draadloos aan te brengen, als ideale keuze voor nu en in de toekomst.

Camerabeveiliging draadloos installeren: breed assortiment

Wilt u gebruik maken van draadloze camerabeveiliging? Uiteraard heeft u dan de keuze uit een aantal verschillende modellen. Zoals een Smart Wifi Security camera met Night Vision. En doet u liever inspiratie op met een aantal andere modellen? Bekijk ons brede assortiment om de camerabeveiliging draadloos aan te brengen. Geen noodzaak om te hakken en breken, terwijl u wel kunt rekenen op uitstekende camerabewaking.

En heeft u vragen over een van de draadloze camera’s of de Smart mogelijkheden die er beschikbaar zijn? Neem contact met ons op.