18 februari 2019

Alarmsystemen

Patrick Wessels

Mat met bel: ontvang een melding bij opstaan

Mat met bel gezocht? Een handige keuze voor het monitoren van ouderen. Bijvoorbeeld om een melding te ontvangen zodra zij opstaan of door een bepaalde deur gaan. Dankzij een mat met een druksensor en een bel of andere mogelijkheden om een melding te geven.

Het is een makkelijke manier om gedrag te monitoren en in de gaten te houden of het goed gaat met iemand. Zonder steeds in de buurt te hoeven blijven, maar door een melding te ontvangen die aangeeft wat er gebeurt. De ideale keuze om ouderen te monitoren, zonder dat zij daar zelf hinder van zullen ondervinden.  

Mat naast het bed: melding bij opstaan

De mat met bel is bijvoorbeeld goed geschikt om naast het bed te plaatsen. Het is de mat waar ouderen meteen op gaan staan zodra ze uit bed komen. U ontvangt daarvan een melding of een klinkt een bel, waardoor u meteen op de hoogte bent van de beweging. Belangrijk, zodat u in actie kunt komen of u het gedrag op afstand kunt monitoren.

De mat met bel is veelal voorzien van antislip. Het is een comfortabele en eenvoudig te gebruiken mat, voorzien van een druksensor. Die merkt het zodra er iemand op gaat staan, om een signaal door te geven. De makkelijkste manier om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt of om zo snel mogelijk in actie te komen als dat nodig is. 

Mat met bel: bij de deur

Een mat met bel gebruiken? Dat kan ook bij de deur, bijvoorbeeld om het in de gaten te houden of iemand een ruimte verlaat of betreedt. Wilt u het graag weten wanneer iemand de deur uit gaat of juist naar binnen stapt? De mat werkt op dezelfde manier, dankzij de druksensor die erin zit. Er klinkt een bel of u krijgt een melding, bijvoorbeeld op uw mobiele telefoon. Daardoor weet u wat er gaande is, ook als u zelf niet in de buurt bent of als u nog even ergens anders mee bezig bent. 

drukmat met sensor
drukmat met sensor

Hulpmiddelen voor ouderen

Het zijn handige hulpmiddelen voor ouderen, waar zij weinig tot niets van te hoeven merken. Dankzij een deurmat met een sensor, in combinatie met een systeem om u een melding te geven. De makkelijkste manier om ouderen op afstand te monitoren, zodat u er snel bij kunt zijn op het moment dat er wel wat aan de hand is.

Benieuwd naar meer hulpmiddelen voor ouderen? Wij zorgen er met de verschillende systemen en oplossingen voor dat u meer controle krijgt. Op afstand of om meerdere ouderen te begeleiden, omdat u altijd weet wat er aan de hand is en u meteen in actie kunt komen als dat nodig is. Heeft u vragen over de mat met bel of een ander product? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Klik en bestel