21 april 2020

Zelf uw beveiliging installeren

Patrick Wessels

Mat met bel: beveiliging aan de voordeur

De mat met bel is geschikt voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld voor meldingen als er iemand is opgestaan. Dat is de manier waarop veel verzorgingshuizen er gebruik van maken, net als mensen die graag beter willen zorgen voor hun vader, moeder of de beide ouders.

Aan de andere kant is er ook nog een heel andere toepassing mogelijk. U kunt de deurmat gewoon voor de deur plaatsen, om een melding te krijgen op het moment dat daar iemand staat. Wilt u het graag weten als er iemand voor de deur staat, bijvoorbeeld midden in de nacht zonder aan te bellen? Dat is een vreemde actie, en wijst vaak op problemen die te maken hebben met inbraak. 

Melding als er iemand voor de deur staat

Wilt u het graag weten als er iemand voor de deur staat, die niet van plan is om aan te bellen? Het is een veel gebruikte manier van inbrekers, die voor de deur rustig kijken naar de sloten of naar eventuele openstaande raampjes. Ze stappen op de mat, om dichtbij genoeg te komen en de situatie goed te kunnen bekijken.

Een inbreker zal uiteraard niet aanbellen, waardoor u daar normaal gesproken niets van merkt. Dat is jammer, omdat dit het moment is om iemand te betrappen of in ieder geval af te schrikken. Door meteen te reageren op het moment dat er iemand voor de deur staat is het mogelijk om heel duidelijk te maken dat u dat soort dingen meteen in de gaten heeft. 

Stil alarm op uw smartphone

De mat met bel biedt de mogelijkheid om het te melden als er iemand voor de deur staat. En minstens zo belangrijk is dat dit kan met een stil alarm. Niemand hoort het alarm afgaan, maar u krijgt wel een melding op uw mobiele telefoon. Dat betekent dat de persoon voor de deur zich er niet van bewust is dat u weet dat er wat gebeurt. U kunt in actie komen, bijvoorbeeld om zelf te bekijken wie het is en daarna pas alarm te slaan. Het is andersom ook mogelijk om bijvoorbeeld alvast de politie te bellen.

Mat met bel kopen

Een mat met bel kopen, om een melding te krijgen op het moment dat er iemand voor de deur staat? Bestel de deurmat met sensor of bekijk de verschillende mogelijkheden daarvan, waarover we u natuurlijk ook meer kunnen vertellen.  

Vragen over een mat met bel of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.