17 januari 2019

Alarmsystemen

Patrick Wessels

Hoe klein kan een mini camera zijn? Compacte camera-oplossingen

Een mini camera kopen? De techniek wordt steeds geavanceerder en daarmee ook kleiner. Ideaal voor een kleine camera bij de deur, bijvoorbeeld om in de gaten te houden wie er voor de deur staat. En goed geschikt voor in kleine gaten, om te kijken wat erachter zit of om een installatie te kunnen controleren.

De cameraatjes voor bij de deur en in gaten zijn beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld met een compacte lens aan een kabel, waardoor het geheel slechts een paar centimeter groot hoeft te zijn. Of met een van de andere modellen die ook de mogelijkheid bieden om terug te spreken als er iemand in beeld verschijnt.

Tot 2,8mm objectief aan een kabel

De kleinste mini camera’s hebben een objectief van bijvoorbeeld 2,8mm en zitten aan een kabel. Op die manier heeft u de beschikking over een uitstekende camera, zonder dat die groot hoeft te zijn. In plaats daarvan is het een heel klein model met geavanceerde mogelijkheden. Om te laten zien wie er voor de deur staat of om een andere ruimte in de gaten te houden. De ideale manier om een paar extra ogen te creëren, zonder dat het om een grote installatie hoeft te gaan.

Compacte cameramodules

Uiteraard zijn er meer compacte cameramodules beschikbaar. Een Tube-camera is de kleinste oplossing, beschikbaar aan een kabel. Goed geschikt om in een kleine ruimte te kijken, door een opening waar de kabel met camera doorheen past.

Andersom zijn er compacte mini camera’s beschikbaar om aan het plafond te hangen. Bijvoorbeeld om een ruimte of een deur in de gaten te houden, zonder dat er een grote camera hoeft te hangen. De ideale methode om niets uit het oog te hoeven verliezen, terwijl de camera er behoorlijk onopvallend kan hangen.

Camera’s met spreekmogelijkheid

Een aantal van de mini camera’s biedt zelfs de mogelijkheid tot terugspreken. Op die manier is het een camera voor bij de deur of in een specifieke ruimte. Om goed te zien wat er gebeurt of aan de hand is, en om terug te kunnen praten als er iemand in beeld verschijnt. Het zijn andere camera’s dan de mini modellen aan een kabel, waardoor u online een keuze kunt maken.

Mini camera kopen: online assortiment

Benieuwd naar ons assortiment met modellen? Vind de mini camera waar u naar zoekt. Om bij de deur te bevestigen, om aan het plafond op te hangen of om er aan een kabel voor te zorgen dat u ergens achter of onder kunt kijken waar u normaal niet bij zou komen. En heeft u andere vragen over de kleine cameraatjes die er beschikbaar zijn? Stel ons uw vragen, we horen graag van u.