23 maart 2020

Zelf uw beveiliging installeren

Patrick Wessels

Geen zorgen over de kinderkamer: controle met een vochtigheidsmelder

Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de kinderkamer? Waarschijnlijk gebruik je al een babyfoon, eventueel met een camera om alles goed te kunnen zien. Maar, hoe weet u zeker dat het in de zomer niet te warm wordt of dat de temperatuur in de winter te veel daalt? Warmte en koude zijn belangrijke risico’s voor baby’s en kleine kinderen, dus het is belangrijk om dat goed in de gaten te houden.

Bovendien kunt u gebruik maken van een vochtigheidsmelder, zoals die ook beschikbaar is om de vochtigheid van een bedrijfsruimte in de gaten te houden. U heeft de volledige controle over wat er gebeurt, omdat u een melding krijgt bij een afwijking van de ingestelde waarde.  

Temperatuur en de vochtigheid

De vochtigheidsmelder laat zich eenvoudig combineren met een thermometer. Dankzij de slimme verbinding met uw smartphone kunt u eenvoudig nagaan wat op een bepaald moment de temperatuur is en of de vochtigheid niet te veel afwijkt van de ideale waarde. Voorkom dat het te vochtig of juist te droog wordt, iets waar kleine kinderen snel last van kunnen krijgen. Kom direct in actie zodra dit nodig is, zodat u zich de rest van de tijd geen zorgen hoeft te maken. 

Melding bij overschrijding

Benieuwd hoe de vochtigheidsmelder ervoor zorgt dat uw kleine zich nergens zorgen over hoeft te maken? U ontvangt een melding op het moment dat de temperatuur te ver oploopt of daalt. En wijkt de vochtigheid af van de ideale waarde? Ook daarvan bent u meteen op de hoogte, zodat u daar iets aan kunt doen of om de kleine even op te halen en naar beneden te brengen. U komt nooit meer voor verrassingen te staan, omdat het volledige beeld met alle informatie heeft. 

Vochtigheidsmelder en meer voor thuis

Heeft u al een babyfoon en gebruikt u wellicht ook een camera? Dan is een vochtigheidsmelder of een oplossing voor temperatuurbewaking een uitstekende aanvulling. Het zijn eigenschappen van de ruimte die u helaas niet kunt zien op de camera en niet kunt horen door de babyfoon. Dankzij de melders weet u precies wat de temperatuur en de vochtigheid is, om in actie te komen als dat nodig is. Tot die tijd garanderen de meters juist maximale rust, zodat u zich volledig kunt ontspannen.  

Vragen over de vochtigheidsmelder of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.