26 augustus 2019

Alarmsystemen

Patrick Wessels

Drukmat met bel: direct in actie als het nodig is

Op zoek naar een drukmat met bel of benieuwd naar de manieren waarop u daar gebruik van kunt maken? Veel van onze klanten bestellen ze om op de hoogte te zijn als iemand uit bed stapt.

Het is een bekende toepassing in verzorgingstehuizen, maar is ook goed toe te passen bij kleine kinderen. U wilt er waarschijnlijk van op de hoogte zijn als zij uit bed stappen, vooral op tijdstippen waarop u dat niet zou verwachten. Dat kan met een drukmat sensor, omdat u een melding ontvangt op het moment dat er iemand op gaat staan. 

Mat naast het bed: direct op de hoogte

De gebruikelijke toepassing van de drukmat met bel is de plaatsing naast het bed. De mat is groot genoeg om iedereen op te vangen, ook als u daar vooraf niets over vertelt. De persoon die uit bed stapt zal op de mat gaan staan. Druksensoren registreren dat, waarna ze een signaal aan u kunnen doorgeven. U krijgt een melding of een telefoontje dat er iemand op de mat staat.

U bent meteen op de hoogte, waardoor u in actie kunt komen of contact kunt opnemen met de persoon waar het om gaat. Dat kan via een GSM-verbinding, waardoor de techniek ook goed geschikt is voor ouderen die nog zo mogelijk zelfstandig willen wonen. 

Drukmat voor de deur

Daarnaast zijn er andere mogelijke toepassingen van de drukmat met bel. Sommige mensen gebruiken die voor de voordeur. Ze zorgen er daarmee voor dat ze een melding ontvangen op het moment dat er iemand voor de deur staat, bijvoorbeeld terwijl ze dat niet verwachten.

Voorkomen dat een inbreker voor de deur alle tijd heeft om naar binnen te komen? Met een speciale drukmat krijgt u een melding zodra er iemand staat, zodat u meteen in actie kunt komen. Het is ondertussen een ‘stil alarm’, waardoor de persoon die voor de deur staat daar niets van zal merken. 

Drukmat met bel kopen

Een drukmat met bel kopen en benieuwd naar de mogelijkheden? U heeft de keuze uit verschillende modellen, afgestemd op de wijze waarop u er graag gebruik van wilt maken. Bovendien kunnen we u daar goed over adviseren, zodat u de juiste keuze maakt voor ouderen, voor kleine kinderen of om inbrekers buiten de deur te kunnen houden.  

Vragen over een drukmat met bel of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.