10 september 2019

Smart-producten

Patrick Wessels

Deuropener: op afstand de garagedeur alvast openen

Een deuropener gezocht voor de garage? Het is de meest handige oplossing om de deur te automatiseren, zodat u die automatisch kunt laten openen en weer kunt laten sluiten. Dat kan door op de knop te drukken, net als door een telefoonnummer te bellen.

Komt u aanrijden met de auto en wilt u er alvast voor zorgen dat de garagedeur open gaat? Het is voldoende om het ingestelde telefoonnummer te bellen. De deur zal openen, waardoor u de kans heeft om meteen naar binnen te rijden. Andersom kunt u de deur op die manier ook weer sluiten, waardoor het in theorie niet meer nodig is om nog een knop of een deur aan te raken.

Openen en weer sluiten

De deuropeners zijn geschikt om garagedeuren te openen en te sluiten. U zorgt er daarmee voor dat het een stuk comfortabeler wordt om aan te komen rijden of te vertrekken. Het is niet nodig om eerst naar buiten te gaan, de garage open te doen en dan de auto te pakken. Andersom hoeft u nadat de auto uit de garage is niet alsnog de deur met de hand te sluiten. 

Dankzij de werking via een GSM-simkaart maakt het niet uit waar u zich op dat moment bevindt. Staat er iemand voor de deur en spreekt u die telefonisch? Met een telefoontje naar het ingestelde nummer zorgt u ervoor dat de deur open gaat. En dat u die weer kunt sluiten, bijvoorbeeld als de bezorger het pakket dat u verwachtte heeft achtergelaten. 

Garages automatiseren

De deuropener is uitstekend geschikt om de garagedeur te automatiseren. Het is de makkelijkste manier om het openen en sluiten automatisch te laten verlopen, al is er natuurlijk meer mogelijk.

Wist u bijvoorbeeld dat u de openers voor de deur kunt koppelen aan een rookmelder of een sirene? Op het moment dat er een alarm afgaat is het mogelijk om de deur automatisch te laten openen. Het is op die manier een fijne keuze voor garages op afstand, die u toch in de gaten wilt kunnen houden.

Tip: is er sprake van een garage van een sportclub of een vereniging? Met deze oplossing kunnen leden het telefoonnummer bellen om de deur te openen. Het is niet nodig om ze een speciale sleutel mee te geven. En mogen leden geen toegang meer hebben? Dan is het voldoende om het telefoonnummer te wijzigen of te blokkeren. 

Deuropener: op afstand openen

Met een deuropener wordt het heel eenvoudig om de garagedeur automatisch te bedienen. Ideaal voor thuis en bij verenigingen, net als voor bedrijven waar meerdere mensen toegang hebben tot de garage.

Het is een goed voorbeeld van onze smart producten, die het er met automatisering een stuk makkelijker om maken. Wij adviseren u natuurlijk graag over het gebruik daarvan, zodat u daarmee een goede keuze maakt.  

Vragen over een deuropener of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.