26 augustus 2019

Patrick Wessels

Deur camera: nooit meer zomaar open doen in het donker

Niet zomaar meer open doen in het donker, maar wilt u wel graag weten wie we voor de deur staat? Een deur camera is dan een goede keuze. Het zorgt voor een camera in de deur, die van buitenaf nauwelijks zichtbaar zal zijn. Andersom heeft u goed zicht op wie er voor de deur staat, en in de juiste uitvoering zelfs terwijl het buiten donker is. 

In het donker: met infrarood

Wilt u met de deur camera ook in het donker goed kunnen zien wie er aanbelt of voorbij loopt? In het donker kunnen we met het blote oog helaas slecht zien. Een reguliere camera heeft daar nog meer moeite mee.

De oplossing is een camera met infrarood. Een camera in de deur met die technologie maakt ondanks het donker goed zichtbaar wie er voor de deur staat. Het gaat om een beeld met veel donkerblauw en lichte vlekken, waaruit goed op te maken is om wie het gaat. U herkent eenvoudig of het een bekende is, of dat u de deur beter dicht kunt laten nadat er laat op de avond nog is aangebeld. 

Live kijken en beelden opslaan

De deur camera biedt twee verschillende mogelijkheden. Alle camera’s bieden live-beelden aan, zodat u meteen kunt zien wie er voor de deur staat, voorbij loopt of op een bepaald moment aanbelt. U bent meteen op de hoogte, zonder dat eerst de deur hoeft open te doen als u merkt dat er iemand staat.

In de meer uitgebreide varianten heeft u daarnaast de mogelijkheid om de beelden op te slaan. De camera in de deur maakt de beelden en slaat die op. U kunt bijvoorbeeld instellen dat er beelden worden gemaakt als er sprake is van beweging. Op die manier kunt u laten nog eens terugzien wie er voor de deur heeft gestaan. De twee mogelijkheden werken op een vergelijkbare manier, maar zorgen op hun eigen wijze voor recente of ook historische beelden van wat er voor de deur gebeurt. 

Camera in de deur: een veilig gevoel

De camera in de deur is een veilige keuze, zowel bij u thuis als bijvoorbeeld bij uw ouders. Juist ouderen zijn vaak slachtoffer van mensen die aanbellen en proberen naar binnen te komen. Dankzij de camerasystemen en camera’s in deuren is het mogelijk om zonder de deur open te doen toch te zien wie er staat. Het is een veilige keuze, die kan voorkomen dat u of anderen de deur zomaar opendoen terwijl dat geen goed idee is.  

Vragen over een deuropener of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.