22 augustus 2019

Zelf uw beveiliging installeren

Patrick Wessels

Cleverdog camera: batterij met 4 tot 6 maanden standbytijd

Een Cleverdog camera kopen en benieuwd naar de voordelen daarvan? De camera’s hebben een zeer lange standbytijd, waardoor het niet nodig is om steeds nieuwe batterijen te plaatsen of de accu op te laden. In plaats daarvan kunt u er veel langer gebruik van maken, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Benieuwd naar de camera’s van Cleverdog die er beschikbaar zijn? Bekijk bijvoorbeeld de draadloze deurbel met camera, zodat u altijd kunt zien wie er voor de deur staat. Dat kan als u thuis bent, net als wanneer u onderweg of zelfs op vakantie bent. Een handige toepassing, waarmee u voorkomt dat er iemand aanbelt zonder dat u door heeft om wie het gaat. 

Batterij met lange standbytijd

Een van de belangrijke kenmerken van goede camera’s is dat ze lang meegaat op een batterij- of acculading. Dit voorkomt dat u de Cleverdog camera steeds van nieuwe batterijen dient te voorzien. In plaats daarvan kunt u er in sommige gevallen wel 4 tot 6 maanden gebruik van maken, zonder dat u er iets aan hoeft te doen.

Op die manier kunt u de camera plaatsen, om daar vervolgens 2 tot 3x per jaar naar om te kijken. De rest van de tijd werkt de camera zoals u dat wenst en hoeft u daar niets aan te doen. Het is de makkelijkste manier om thuis in de gaten te houden wat er gebeurt of om daar voor de deur voor te zorgen. Gebruik een deurbel met een camera of een camera voor binnen, zodat u zowel als u thuis bent als wanneer u op reis gaat de volledige controle houdt. 

Altijd zien wat er gebeurt

Wilt u altijd zien wat er gebeurt? Er zijn verschillende Cleverdog camera’s beschikbaar om daar voor te zorgen. We noemden al de deurbelcamera, maar er zijn ook modellen speciaal voor binnen en voor buiten beschikbaar. Zet ze in de woonkamer of in de kinderkamer, net als in de keuken en in andere delen van het huis. Het is de makkelijkste manier om alles goed in de gaten te houden, ook als het u gaat om de oprit of de tuin. 

Voldoende opslagruimte

Het is bij alle camera’s van Cleverdog belangrijk om voor voldoende opslagruimte te zorgen. Dat kan gewoon met een micro-SD kaart, waardoor het niet nodig is om daar veel kosten voor te maken. En belangrijker nog, het is mogelijk om het geheugen uit te breiden door een grotere geheugenkaart aan te schaffen.

Bekijk bijvoorbeeld de deurbelcamera van Cleverdog, waarmee u eenvoudig kunt zien wie er voor de deur staat op het moment dat er wordt aangebeld. En heeft u vragen over dit product of de rest van ons uitgebreide assortiment? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.