23 maart 2020

Zelf uw beveiliging installeren

Patrick Wessels

Camerasysteem: draadloos en buiten met PIR-sensor voor bewegingsdetectie

Een camerasysteem draadloos en buiten ophangen? Een uitstekende keuze, vooral als er sprake is van een PIR-sensor voor bewegingsdetectie. Op die manier slaat het systeem alleen aan als er sprake is van beweging. Dat voorkomt oneindige beelden met niets anders dan een donkere ruimte. Bovendien kan het systeem een melding geven zodra er sprake is van beweging, zodat u daar meteen van op de hoogte bent.

Het draadloze systeem voor buiten is in een aantal gevallen zelfs beschikbaar zonder schroeven of boren. Op die manier is het de ideale keuze voor buiten, om een geslaagd camerasysteem op te hangen. Ideaal om de situatie in de gaten te houden, en om een melding te krijgen bij beweging die u niet zou verwachten. 

Draadloos en buiten: ideale combinatie

Het camerasysteem om draadloos en buiten op te hangen is een ideale keuze. Dankzij de draadloze werking is het niet nodig om allerlei bekabeling te trekken. De huidige wifi-verbindingen zijn sterk genoeg, om de beelden heel duidelijk op het scherm of zelfs op uw smartphone te ontvangen.

Camera’s komen buiten het best tot hun recht, vóórdat anderen naar kunnen kunnen treden. Ze nemen daar beelden op en hebben bovendien een afschrikwekkende werking. Op het moment dat inbrekers de camera’s zien is de kans groot dat ze hun poging staken en het niet eens proberen. 

PIR-sensor voor betrouwbare bewegingsdetectie

Op zoek naar een camerasysteem om draadloos en buiten op te hangen, mét een waarschuwing als er een keer iets aan de hand is? Dan is een PIR-sensor voor bewegingsdetectie onmisbaar. Het systeem schakelt in zodra er beweging wordt waargenomen. Bovendien kunt u daar een melding van krijgen, zodat u meteen op de hoogte bent dat er iets aan de hand is.

Op die manier is de PIR-sensor binnen een camerasysteem voor buiten de ideale keuze. Het voorkomt onnodige beelden op het moment dat er niets aan de hand is. En indien mogelijk kunt u meteen in actie komen als er wel wat lijkt te gebeuren wat niet de bedoeling is. 

Camerasysteem: draadloos en voor buiten kopen

Op zoek naar een mogelijkheid een camerasysteem draadloos en buiten op te hangen? Online heeft u de keuze uit verschillende modellen, goed geschikt als beveiligingscamera. Zorg er op die manier voor dat u de situatie in en rond het huis of rond het pand goed in de gaten kunt houden. Het is een extra paar ogen met slimme technologie, bijvoorbeeld om de beelden op uw smartphone te bekijken.  

Vragen over een camerasysteem, draadloos en voor buiten of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.