23 maart 2020

Zelf uw beveiliging installeren

Patrick Wessels

Altijd iemand aanwezig: smart wifi schakelaar met 9 schakelmomenten

Op vakantie en het net laten lijken of er toch iemand thuis is? Een smart wifi schakelaar is dan een uitstekende keuze. Het is een smart plug met wifi, bijvoorbeeld om de lampen aan en uit te laten gaan wanneer u dat wilt.

De smartplug wifi schakelaar is eenvoudig te programmeren en te gebruiken voor diverse apparaten. U kunt er de verwarming mee schakelen, net als de koeling en natuurlijk de verlichting. Ook kunt zorgen dat de tuin gesproeid wordt op afstand.

Net of er iemand aanwezig is

Als u op vakantie gaat wilt u dat liever niet te veel mensen laten weten. Bovendien is het belangrijk om het vanaf de straat te laten lijken of er gewoon iemand thuis is. Dat kan door de auto van de buren op de oprit te parkeren en een lamp aan te laten, maar dat gaat na verloop van tijd opvallen.

Veel beter zou het zijn om de verlichting zo nu en dan in te laten schakelen, op verschillende momenten gedurende de dag. Op die manier kunnen potentiële inbrekers er niet achterkomen of er iemand is die dat doet. Of dat het gaat om een automatisch systeem, met de smart wifi schakelaar waar u gebruik van kunt maken. 

In- en uitschakelen gedurende de dag

Een goede smart plug met wifi laat zich eenvoudig programmeren, om er gebruik van te maken op de manier die u wenst. Dat betekent dat u de verlichting in en weer uit kunt laten schakelen. Dat kan bijvoorbeeld op 9 momenten gedurende de dag. Het is zelfs mogelijk om dit door de dagen van de week heen te laten variëren.

Het lijkt op die manier net of er iemand thuis is, die in verschillende kamers af en toe de lampen aan en weer uit doet. Gebruik meerdere smart wifi schakelaars, bijvoorbeeld één in iedere ruimte.  Het is op die manier mogelijk om het licht uit te schakelen in de woonkamer, aan te doen in de gang en daarna in te schakelen op de slaapkamer. 

Smart wifi schakelaar kopen

Een smart wifi schakelaar kopen of benieuwd naar meer mogelijkheden van de smartplugs wifi schakelaars? Het zijn slimme apparaten die niet groot hoeven te zijn. U kunt ze eenvoudig wegwerken, zowel achter de lamp als andere apparaten. En ook die kunt u ermee schakelen. Dankzij deze slimme schakelaars heeft u ook buiten de deur de volledige controle over uw huis, op ieder moment van de dag en vanaf iedere locatie. 

Vragen over de smart wifi schakelaar of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.