27 maart 2019

Alarmsystemen

Patrick Wessels

Alarmsysteem met camera of dummy: vergelijk de mogelijkheden

Een alarmsysteem met camera kopen of op zoek naar een dummy? De beide mogelijkheden bieden zo hun voor- en nadelen, die we voor u op een rij zetten. Voor een camera beveiligingssysteem met of zonder abonnement. Of voor een goedkope oplossing die inbrekers zal afschrikken, zonder dat er ooit een beeld wordt opgenomen.  

Professioneel alarmsysteem met camera

Een professioneel alarmsysteem met camera biedt allerlei mogelijkheden. Om beelden op de nemen bij de voordeur, in de tuin of zelfs binnen. Live te bekijken als u niet thuis bent en terug te kijken als er in de tussentijd iets gebeurd lijkt te zijn.

De systemen zijn beschikbaar met of zonder abonnement, afhankelijk van de leverancier die u kiest. Met waarschuwingen dankzij een luide sirene of met een melding op uw mobiele telefoon. Zodat u het hoort als er iets aan de hand is en u meteen in actie kunt komen. Actieve beveiliging, zodat u uw huis, pand of een andere locatie goed in de gaten kunt houden. 

Goedkope dummy: afschrikwekkende werking

Wel op zoek naar bescherming en beveiliging, maar daar liever niet te veel aan uitgeven? Dan kan een dsummy camera een goed idee zijn. Zo’n dummy lijkt op een echte camera, van enige afstand is die niet van een echt exemplaar te onderscheiden.

De dummy maakt geen beelden, omdat er sprake is van alleen een omhulsel zonder daadwerkelijke camera. Handig om inbrekers af te schrikken, maar niet bestand tegen kwaadwillenden die uw huis of pand hoe dan ook op de korrel hebben. 

Beelden bekijken van het camera beveiligingssysteem

Wilt u beelden bekijken van het camera beveiligingssysteem? Een abonnement voor cloudopslag is dan heel interessant. U kunt vanaf uw mobiele telefoon, op een tablet of via een computer inloggen en de beelden terugkijken. Dat kan thuis, bij een klant op locatie, als u op vakantie bent en ook onderweg, dankzij de verbinding met de cloud.

En is die cloudopslag niet nodig? Andere systemen bieden u de mogelijkheid om de beelden lokaal op een server op te slaan. Zonder abonnement, waardoor u zelf controle heeft over de eenmalige kosten om gebruik te maken van het alarmsysteem met camera. 

Alarmsysteem met camera kopen

Benieuwd naar de beste oplossing voor een alarmsysteem met camera of een dummy? Wij denken graag met u mee, aan de hand van de situatie en de mate van beveiliging en bescherming die u belangrijk vindt. Heeft u vragen over een van de alarmsystemen met camera of een van de andere producten uit ons assortiment? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.