18 september 2019

Alarmsystemen

Patrick Wessels

Alarmsysteem met camera: beveiligingssysteem met live beelden

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van een alarmsysteem met een camera? Het is de ideale keuze om de situatie bij u thuis of op de zaak in de gaten te houden. Aan de hand van beelden die zijn opgenomen, of door af en toe live mee te kijken.

Bent u op vakantie en heeft u het idee dat er iets aan de hand zou kunnen zijn? Een alarmsysteem met camera biedt u de mogelijkheid om daadwerkelijk even te kijken, een groot voordeel ten opzichte van een dummy. U kunt live meekijken naar of er daadwerkelijk wat aan de hand is, al was het maar om er een gerust gevoel van te krijgen. 

Live meekijken naar het huis en de tuin

In de meeste gevallen is er natuurlijk niets aan de hand. Toch zouden de meeste mensen het zich niet vergeven dat ze iets laten gebeuren, terwijl ze de mogelijkheid hadden om mee te kijken. Een camerasysteem in combinatie met een alarm biedt die mogelijkheid. Dat kan op het moment dat u een melding krijgt dat er iets aan de hand is, maar ook op andere momenten dat u het even niet vertrouwt.

Het grote voordeel van een alarmsysteem met camera is dat u zelf beslist wanneer u meekijkt met wat er gebeurt. De moderne camera’s kunt u op afstand inschakelen, om de beelden op uw smartphone te bekijken. Zorg er daarmee voor dat u slim gebruik maakt van het camera beveiligingssysteem, om goed oude hoogte te blijven van wat er precies gebeurt. Houd op die manier het huis of de tuin in de gaten, of allebei door in beiden een camera te plaatsen. 

Beelden op laten slaan

Wilt u er in plaats daarvan juist voor zorgen dat u achteraf kunt nagaan wat er aan de hand was? Het is natuurlijk ook mogelijk om de beelden op te laten slaan. In de meeste gevallen kan dat geautomatiseerd, bijvoorbeeld op het moment dat er sprake is van beweging. Dat voorkomt eindeloze beelden van situaties waarin niets gebeurt. Andersom kunt u vlot nagaan wat er gebeurde toen er wel sprake was van beweging, zodat u vlot op de hoogte bent.

Tip: ook het terugkijken van beelden is met moderne systemen gewoon op afstand mogelijk, waardoor u er niet voor thuis hoeft te komen. 

Alarmsysteem met camera kopen

Een alarmsysteem met camera kopen om er voor te zorgen dat u alles goed in de gaten kunt houden? U heeft online de keuze uit verschillende alarmsystemen. En komt u er zelf niet uit? Dan adviseren we u graag, om de juiste keuze te maken voor uw situatie. 

Vragen over een alarmsysteem met camera of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.