27 maart 2019

Alarmsystemen

Patrick Wessels

Alarmsysteem met camera: kijk wat er aan de hand is in de app

De beste manier om een alarmsysteem met camera te gebruiken? In combinatie met een app heeft u de volledige controle, zowel thuis als onderweg en zelfs op vakantie in het buitenland. Gewoon via uw mobiele telefoon, dankzij de apps voor Android, iOS en Windows Phone. 

Het alarmsysteem met camera houdt de situatie thuis of op de zaak goed in de gaten. U krijgt een melding zodra er iets aan de hand is, kunt snapshots maken en video’s (terug)kijken of live tot 8 verschillende camera’s in de gaten houden. 

E-mail of push-melding als er wat gebeurt

Een alarmsysteem met camera en app houdt de situatie goed in de gaten. En belangrijker nog, slimme systemen brengen u meteen op de hoogte zodra er wat aan de hand is. Niet meteen met een luid alarm, maar gewoon door u een e-mail te sturen of push-melding te laten zien op uw telefoon.

U ontvangt een e-mail of push-melding bij bepaalde bewegingen of op bepaalde momenten dat u niemand rondom het huis of pand verwacht. U bent meteen op de hoogte zodra er iets aan de hand is, zonder dat u het voortdurend zelf in de gaten hoeft te houden. 

Snapshots en videobeelden bekijken

Slimme apps bij de camera’s die er beschikbaar zijn bieden twee handige functies:

  • Snapshot maken van situaties
    Lijkt er iets te gebeuren dat niet helemaal in de haak is? Vanaf het scherm op uw mobiele telefoon kunt u een snapshot maken, zodat u dat bewijs altijd bij de hand heeft. 
  • Video’s (terug)kijken
    Gebeurde er iets toen u even niet beschikbaar was? Op uw mobiele telefoon kunt u video’s terugkijken van het alarmsysteem met camera. 

Live tot 8 camera’s bekijken

Een andere functie die veel camerasystemen met een app bieden is de mogelijkheid om live beelden te bekijken. Tot die van 8 verschillende camera’s met de meer geavanceerde systemen, om alles privé of zakelijk makkelijk in de gaten te kunnen houden. Een belangrijke functie voor een professioneel alarmsysteem met camera. 

Alarmsysteem met camera: met handige app

Op zoek naar een alarmsysteem met camera? Dan is het de moeite waard om de draadloze systemen met een app te vergelijken. Handig in het gebruik en met professionele mogelijkheden, zowel privé als zakelijk. En heeft u vragen over de systemen en mogelijkheden? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.