Watermelders

De watermelders zijn helaas niet zo bekend en vaak toegepast als bijvoorbeeld gasmelders, maar ze dragen wel degelijk sterk bij aan de veiligheid in huis. Bekijk online de verschillende watermelders die er beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in combinatie met Wifi en een GSM app om de waarschuwing zo duidelijk mogelijk door te geven.

Producten 4 artikel(en)

per pagina

Producten 4 artikel(en)

per pagina

Watermelder met wifi

De watermelders met Wifi zorgen voor een heel duidelijke waarschuwing, zowel door middel van een hard geluidssignaal (minimaal 85dB) als een waarschuwing op (draadloze) apparaten. Dat betekent dat de watermelders ook ’s nachts of op afstand een signaal af kunnen geven, op het moment dat bijvoorbeeld de wasmachine lekkage vertoont en de ruimte onder water komt te staan.

Draadloze watermelder kopen

Een draadloze watermelder kopen? Daarmee zorgt u er eenvoudig voor dat u meteen een melding krijgt op het moment dat een ruimte overstroomt. U bent er op tijd bij om maatregelen te nemen. Kies bijvoorbeeld voor de watermelders met GSM app voor Android of iOS, zodat u ook op uw mobiele telefoon een melding ontvangt. Op die manier kunt u het risico op waterschade eenvoudig beperken of zelfs helemaal voorkomen.