Data en Netwerk

Op het gebied van data en netwerk zijn er een aantal handige producten beschikbaar, die ervoor zorgen dat u de beveiliging thuis of op de zaak op orde kunt brengen. U kunt dan denken aan een set beschermtules in het groot of een setje batterijen, die u in de verschillende apparaten kunt plaatsen. De categorie voor data en netwerk verzamelt een aantal producten die handig van pas kunnen komen ter ondersteuning.

Producten 4 artikel(en)

per pagina

Producten 4 artikel(en)

per pagina

Datakabels en toebehoren

Tot de producten op het gebied van data en netwerk behoren bijvoorbeeld de datakabels en toebehoren. Ze dragen op een effectieve manier bij aan de veiligheid in huis, door ervoor te zorgen dat alles op een betrouwbare manier met elkaar in verbinding staat. Bekijk de verschillende toebehoren en de kabels zelf en neem desgewenst contact met ons op voor advies op maat.

Wifi toegangspunt en meer

Binnen data en netwerk op zoek naar een Wifi toegangspunt of een van de andere producten? U kunt gebruik maken van een standalone alarm of een van de modellen met Wifi, bijvoorbeeld door een toegangspunt te gebruiken. We helpen u graag de juiste keuzes te maken.