Bewegingsmelders met alarm

Een bewegingsmelder met alarm is geschikt voor bijna elke ruimte. De beweginsgmelder zal een hard geluid geven of bel na het detecteren van een beweging. De bewegingsdetectie is door zogenaamde infrarooddetectie. Dit betekent dat de bewegingssensor reageert op lichaamswarmte. Hierdoor is de bewegingsmelder minder geschikt voor hele warme ruimtes.

Producten 8 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 8 artikel(en)

per pagina

Bewegingsmelder met bel

De bewegingmelder met alarm kan snel worden ingezet voor het snel beveiligen van een studentenkamer, schuur of garage. Heeft men liever een bewegingsmelder met bel dan kan men de instelling wijzigen door het verschuiven van een schakelaar.

In ons assortiment hebben we ook een deurmat met alarm die een signaal afgeeft als men er op stapt. Deze drukmat kan men inzetten voor het verwelkomen van klanten in de winkel, maar men kan ook kiezen voor het bewaken van bijvoorbeeld een hulpbehoevende naaste. Een demente oudere, of kinderen die op een ongewenst moment het huis kunnen verlaten of iemand die uit het bed valt. In combinatie met het Matigard Air alarmsysteem kan de melding dan doorgeven worden via een telefonische oproep of een sms bericht.