Babyfoons

Babyfoons bestaan in veel verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld in combinatie met een camera of een app voor mobiele telefoons. Dat maakt het eenvoudig om uw kleine goed in de gaten te houden of meteen in actie te komen zodra er wat aan de hand lijkt te zijn. De verschillende babyfoons zijn goed geschikt voor binnen en zijn in een aantal gevallen ook online vanuit een webportaal of vanuit Windows te bekijken en bedienen.

Producten 8 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 8 artikel(en)

per pagina

Babyfoon met camera

De babyfoon met camera is volgens veel ouders een goede keuze, die op die manier hun kleine uitstekend in de gaten kunnen houden. Het is goed duidelijk of hij of zij lekker ligt te slapen of dat er eventueel wat aan de hand is. Met de verschillende babyfoons zorgt u op die manier eenvoudig voor de maximale veiligheid in huis, zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken.

Babyfoon app voor Android en iOS

De babyfoon met app voor Android of iOS maakt het mogelijk om via een mobiele telefoon na te gaan wat er aan de hand is. Gebruik daarvoor eventueel een Wifi toegangspunt uit onze collectie op het gebied van data en netwerk, zodat u kunt rekenen op een betrouwbare verbinding.