Babyfoons

Een babyfoon kopen? Kies voor een babyfoon met camera of een meer eenvoudig model, dat voordelig verkrijgbaar is. Voor een van de goedkope babyfoons of aan de andere kant een babyphone met camera die zelfs de beelden kan opslaan om die later terug te spelen.

Producten 2 artikel(en)

per pagina

Producten 2 artikel(en)

per pagina

U heeft diverse mogelijkheden binnen de babyfoons, altijd op basis van hoge kwaliteit. We helpen u graag een goede keuze te maken, voor het juiste model met de functionaliteiten waar u graag gebruik van wilt maken. Om uw kindje analoog of digitaal in de gaten te kunnen houden.

Hoe kies ik de juiste babyfoon?

Een keuze maken voor de juiste babyfoon? Dat lukt aan de hand van een paar belangrijke eigenschappen. U kunt een keuze maken uit twee type babyfoons:

 • Analoog
  De goedkoopste keuze voor een babyfoon, waarbij beeld helaas niet mogelijk is. Een analoog signaal, dat helaas ook wat ruis kan geven.
 • DECT
  Dezelfde technologie als voor draadloze telefoons. Het grote voordeel hiervan is dat u geen last heeft van storingen.
 • Wifi
  Digitale technologie op basis van wifi, zoals we daar thuis allemaal gebruik van maken. Ook hiermee lukt het om een storingsvrij signaal te creëren.

Het is verstandig om goed te kijken naar de gebruikte technologie. DECT en wifi zijn het meest betrouwbaar en bieden ook mogelijkheden voor een camera. Het is daarmee mogelijk om de baby zowel te zien als te horen en daarmee na te gaan of alles in orde is. In sommige gevallen kunt u de beelden direct op uw mobiele telefoon bekijken, waardoor het niet nodig is om daar een afzonderlijk apparaat voor neer te zetten. Kijk goed naar de apps die er beschikbaar zijn, vaak voor Android en voor iOS.

Tip: wilt u een geavanceerd systeem kopen? Er bestaan systemen die ook de hartslag van uw baby registreren. En systemen met bewegingssensoren die nagaan of er sprake is van beweging, om dan pas in te schakelen.

Verder is het verstandig om goed na te denken over de frequentie waarmee u gebruik denkt te gaan maken van de babyfoon. Bij regelmatig gebruik is het de moeite waard om te investeren in een meer geavanceerd model, met een digitaal signaal. En let in dat geval ook goed op het bereik. Sommige modellen bieden de mogelijkheid om ook achterin de tuin en zelfs bij de buren binnen in de gaten te houden of alles in orde is. Met name muren en plafonds kunnen het bereik in de weg zitten, dus houd daar rekening mee.

Tip: de babyfoon onderweg gemakkelijk gebruiken? Modellen met een batterij zijn dan veelal de beste keuze. Dan is het niet nodig om op zoek te gaan naar een stroompunt.

Hoe werkt het opnemen van beelden?

Sommige babyfoons camera’s bieden de mogelijkheid om beelden op te nemen. U kunt er dan voor kiezen om de beelden terug te spoelen en na te gaan wat er aan de hand is geweest. Of om zelf even te kunnen zien dat het rustig is geweest en dat er niets aan de hand was.

De babyfoon maakt de beelden en gebruikt een harde schijf om die op te zetten. In sommige gevallen kan het apparaat de beelden opslaan in de cloud. Het is dan niet ongebruikelijk dat u een abonnement nodig heeft om de beelden terug te kunnen kijken. Houd er in dat geval rekening mee dat u wellicht periodiek betaalt voor het abonnement, waardoor de totale prijs van het model verder kan oplopen.

Hoe plaats ik de babyfoon?

Babyfoons plaatsen? Het is verstandig om dit op korte afstand van uw baby te doen. Vooral wanneer u kiest voor een analoog model mag de afstand niet te groot zijn. Staat de box met uw baby naast een kastje of staat het bed naast iets hogers? Dan is het verstandig om de babyfoon daarop neer te zetten. Op die manier hoort u het meteen zodra er iets aan de hand is. In plaats de babyfoon niet bij uw kleine in bed. Dat is een instabiel geheel, waardoor er gemakkelijk valse meldingen en ruis op kunnen treden.

Gebruikt u een babyfoon met camera? In sommige gevallen kunt u een handige standaard of een clip gebruiken om die vast te maken aan het bed of aan de box. Zorg ervoor dat u goed zicht heeft op uw baby. En houd rekening met eventueel draaien, zodat uw baby niet bij de eerste beweging uit beeld zal draaien.

Tip: gebruik een camera babyfoon met infrarood. Op die manier is het ook mogelijk om in het donker goed na te gaan wat er eventueel aan de hand is.

Zorg er altijd voor dat de babyfoon stabiel staat. Dat komt de opgenomen beelden ten goede en zorgt er bovendien voor dat u zo min mogelijk last zal hebben van ruis. Houd in het geval van een wifi-signaal rekening met het bereik van het netwerk en de stabiliteit van de verbinding. In sommige gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van 5GHz in plaats van 2,4GHz. Dat kan de stabiliteit ten goede komen, zodat u kunt rekenen op duidelijke beelden en een signaal zodra er wat aan de hand is.

Babyfoon kopen bij GSM-Secure: Profiteer nu!

Een babyfoon met camera kopen of gebruik maken van een analoog model? U heeft online de keuze uit verschillende mooie modellen. Goed van kwaliteit en afgestemd op de manier waarop u daar graag gebruik van wilt maken. Bekijk online de diverse modellen, bijvoorbeeld als u specifiek zoekt naar een babyphone met camera.

En benieuwd waarop GSM Secure de beste keuze vormt voor een babyfoon? Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Gratis retourneren van alle bestellingen
 • Verzending binnen 24 uur
 • Een beoordeling van een 9,2
 • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

Babyfoon kopen? Wij hebben de modellen op voorraad, voor een snelle verwerking daarvan. Snel in huis en bij vragen altijd deskundig advies. Neem contact met ons op voor vragen.