Smart & Fitt

Smart en fit

De smart en fit accessoires bedient u eenvoudig vanaf uw smartphone. Maak een volledige lichaamsanalyse, gebruik een hartslagmeter of een bloeddrukmeter met Bluetooth. De fit accessoires zoals de weegschaal met een app zorgen ervoor dat u vanaf uw smartphone eenvoudig uw gezondheid in de gaten kunt houden.

 

Producten 1 artikel(en)

per pagina

Producten 1 artikel(en)

per pagina

Weegschaal app en fit accessoires

Bekijk de weegschaal met app om u gewicht te meten en een complete lichaamsanalyse te maken. De gegevens zijn meteen draadloos op uw GSM beschikbaar, zodat u met uw smartphone eenvoudig uw gezondheid in de gaten kunt houden. De diverse fit accessoires behoren tot onze brede collectie smart producten , geschikt voor zowel Android als iOS. Bedien de verschillende apparaten en lees belangrijke gegevens over uw gezondheid draadloos uit.

Smart en fit producten kopen

De smart en fit producten zijn online verkrijgbaar. Doe inspiratie op met onze health accessoires voor uw GSM. De draadloze verbinding op basis van Bluetooth maakt een eenvoudige gegevensoverdracht mogelijk, terwijl uw smartphone alle gegevens netjes registreert en analyseert.