Draadloos alarmsysteem GSM

Een draadloos alarmsysteem met GSM kopen? Het grote voordeel daarvan is dat het systeem een simkaart heeft. Zodat u een systeem koopt dat zelfs bij het wegvallen van een Wifi-verbinding gewoon alarm kan slaan. Online te bestellen voor telefoons op basis van iOS en Android, zodat u daar met uw smartphone gebruik van kunt maken.

Producten 1 to 12 of 21 total

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.

GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 1 to 12 of 21 total

per pagina

Een draadloos alarmsysteem met app, op basis van de betrouwbare GSM-verbinding. Dankzij een eigen simkaart in het basisstation, die de signalen ontvangt van de melders elders in de woning. Bijvoorbeeld van een deur-/raammelder, een bewegingsmelder of een andere sensor. En die het signaal vervolgt doorgeeft via het GSM-signaal. Online te bestellen, gewoon bij ons in de webshop.

Waarop letten bij aanschaf?

Een draadloos alarmsysteem met GSM kopen en benieuwd waarop te letten? De systemen zijn doorgaans draadloos, dus u kunt die gemakkelijk installeren. De ideale keuze als de Wifi-verbinding niet betrouwbaar (genoeg) is en als u aan de andere kant geen gebruik kunt maken van een vaste telefoonlijn.

Zorg voor voldoende sensoren bij het systeem, om alle plaatsen waar inbrekers binnen kunnen komen goed te beveiligen. Het draadloze alarmsysteem met app werkt zeer betrouwbaar, mits de meldingen netjes worden gemaakt door de sensoren die daarvoor beschikbaar zijn.

Draadloos alarmsysteem met app

Een draadloos alarmsysteem met app is vervolgens eenvoudig in het gebruik. Bijvoorbeeld dankzij het LCD-scherm op het basisstation, om de verschillende instellingen te kiezen. U kunt doorgaans één of meerdere telefoonnummer instellen, om te waarschuwen op het moment dat er een alarmmelding plaatsvindt.

Let op: houd rekening met de mogelijke abonnementskosten, voor de simkaart met de GSM-verbinding. U betaalt maandelijks een bedrag om er gebruik van te kunnen maken en meldingen te kunnen ontvangen.

Vergelijk online de draadloze alarmsystemen met GSM en met app. Voor een duidelijke melding op uw mobiele telefoon, zonder dat u daarvoor gebruik hoeft te maken van Wifi. En zonder dat u daarvoor een mobiele dataverbinding hoeft te hebben, bijvoorbeeld als u niet thuis bent. Op die manier kunt u altijd rekenen op een snelle melding, zodra er iets aan de hand is. Om meteen actie te kunnen ondernemen of iemand anders in te schakelen.

Om deze redenen kies je voor een draadloos alarmsysteem met GSM:

Enthousiast over het draadloze alarmsysteem met GSM of met app? Een systeem met een eigen simkaart, zodat het basisstation direct een melding kan versturen zodra er wat aan de hand is. En waarmee u online bij ons profiteert van een aantal belangrijke voordelen:

  • Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis retourneren van alle bestellingen
  • Verzending binnen 24 uur
  • Een beoordeling van een 9,2
  • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg
  • Het draadloze alarmsysteem met app kopen, op basis van een GSM-verbinding? Wij maken het u graag gemakkelijk, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. En heeft u nog vragen over het systeem of de werking daarvan? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.