Deurbel draadloos

Een draadloze deurbel kopen? Door de deurbel draadloos te maken kunt u die eenvoudig verplaatsen. En zijn er allerlei geavanceerde functies beschikbaar, waar u met een normale bedrade bel niet zomaar gebruik van kunt maken. Wist u bijvoorbeeld dat u een deurbel met camera draadloos kunt uitvoeren, om vanaf de ideale plaats beelden te kunnen maken?

Producten 9 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 9 artikel(en)

per pagina

U kunt de deurbellen draadloos kopen. Met 1 of 2 ontvangers, zodat u de bel overal in huis goed zal horen gaan. U heeft online de keuze uit verschillende draadloze deurbellen. Altijd uit eigen voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken en u uw bestelling snel in huis heeft. Ideaal, zodat u het meteen hoort als er iemand voor de deur staat. En u dat in een aantal gevallen zelfs kunt zien.

Waarop letten bij de aankoop van een draadloze deurbel?

Een draadloze deurbel kopen en benieuwd waarop te letten? Er zijn een paar zaken van belang:

 • Bereik van de deurbel die draadloos werkt
  Het bereik van een draadloze deurbel moet groot genoeg zijn. Dat wil zeggen, vanaf de deurbel tot aan minimaal de router die u gebruikt of het draadloze kastje dat u verbindt aan het modem. Op die manier wordt het signaal doorgegeven, zodat u het belsignaal kunt horen. Op een van de ontvangers, op uw mobiele telefoon of een ander apparaat naar keuze, afhankelijk van het systeem dat u kiest.
 • Zendfrequentie die de bel gebruikt
  De deurbel draadloos installeren? Dat kan op een frequentie van 433Mhz of 868Mhz. Met name die eerste wordt veel gebruikt, waardoor die tweede een alternatief kan zijn bij storingen. Het is met name in drukke omgevingen verstandig om na te gaan of de draadloze deurbel met camera werkt op die andere frequentie, als back-up wanneer de eerste niet goed werkt.
 • Installatie op het kozijn of elders
  Let bovendien op de installatie, zowel bij een draadloze deurbel met 2 ontvangers als bij een model met 1 ontvanger. Zorg op die manier voor een deurbel met camera via wifi die u kunt installeren op verschillende ondergronden. En op basis van een hoge IP-waarde, zodat regen geen probleem zal vormen.
 • Opties van de draadloze deurbel
  Kijk tenslotte naar de (extra) opties van draadloze deurbellen. Waar we verderop nog verder op ingaan. Zodat u de bel op meerdere manieren kunt gebruiken. En u er bijvoorbeeld meteen een thermometer voor buiten bij heeft.

Draadloze deurbel met camera

Een deurbel met camera en een deuropener combineren of alleen op zoek naar een draadloze bel? In de beide gevallen bent u bij ons online aan het juiste adres. Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Het voordeel van een deurbel met camera en intercom is dat u kunt spreken met de persoon die voor de deur staat. Om aan te geven dat u eraan komt. Of om aan te geven dat de pakketbezorger het pakket bij de buren aan de linker- of rechterkant af kan geven. En gebruikt u ook het deuralarm draadloos? Dan is de draadloze deurbel daarop een mooie toevoeging, om de deur zo smart mogelijk uit te voeren.

Onafhankelijk van het model draadloze deurbel dat u kiest is een camera een fijne toevoeging. Om goed te kunnen zien wie er aanbelt, zonder dat u daarvoor van de bank hoeft te komen. Dankzij de beelden op uw mobiele telefoon, een tablet, computer of een apart display dat de aanbieder meelevert. En dat is bovendien een veilige keuze, bijvoorbeeld voor ouderen die de deur niet meer altijd open te hoeven doen.

Extra mogelijkheden: draadloze deurbel die meer kan

In een aantal gevallen is het mogelijk om de draadloze deurbel uit te rusten met een aantal extra functies. We zetten er een paar op een rij:

 • Flitslichten en LED’s
  De deurbel draadloos uitvoeren en er daarmee voor zorgen dat ook slechthorenden er gebruik van kunnen maken? Dat kan, dankzij de modellen met flitslichten en LED’s. Die beginnen te knipperen op het moment dat er iemand aanbelt. Het is op die manier mogelijk om ’s avonds een ‘stille’ bel af te laten gaan of er bij slechthorenden voor te zorgen dat ze toch weten dat er iemand voor de deur staat.
 • Timers om uit te schakelen
  De bel ’s avonds standaard uitzetten? Draadloze deurbellen zitten veelal slim in elkaar. Ze bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid tot timers om de bel voor 3, 6, 9 of 12 uur uit te zetten. Lekker rustig als u gaat slapen, of gewoon als u zin heeft in een goede film natuurlijk.
 • Meerdere ontvangers in huis
  Met meerdere ontvangers in huis is het mogelijk om het signaal op meerdere plaatsen te laten horen. Bijvoorbeeld beneden en boven of voorin en achterin het huis. Om de bel altijd goed te horen op het moment dat er iemand aanbelt, ook als u zelf naar muziek luistert of druk in gesprek bent.
 • Temperatuurmeting en een klok
  Sommige draadloze deurbellen bieden de mogelijkheid om de temperatuur buiten te meten of voor een klok te zorgen. Heel handig, waarmee u meerdere functionele elementen voor in en om het huis met elkaar kunt integreren.

Verder kunt u bijvoorbeeld een repeater toevoegen aan de deurbel die u draadloos wilt gebruiken. Om het bereik te vergroten, zodat u de bel goed kunt gebruiken en het signaal aan de andere kant goed hoorbaar is op de plek waar u veel zit of bijvoorbeeld werkt.

Het voordeel van een draadloze deurbel kopen bij GSM Secure

Enthousiast over de draadloze deurbel en daar graag gebruik van maken? Bij GSM Secure zorgen we voor een aantal belangrijke voordelen:

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Gratis retourneren van alle bestellingen
 • Verzending binnen 24 uur
 • Een beoordeling van een 9,2
 • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

U kunt online de deurbel kopen die u wenst, om die draadloos te bevestigen. Met of zonder camera, afhankelijk van de manier waarop u daar gebruik van gaat maken. Wij gaan er vanuit eigen voorraad mee aan de slag, zodat u de draadloze deurbel daarna zo snel mogelijk in huis heeft.