Netwerk IP camera's

Netwerk IP camera’s De netwerk IP-camera’s zorgen voor de beveiliging van uw woning, kantoor of pand. De netwerkmogelijkheden via wifi of 3G/4G zorgen ervoor dat u de beelden eenvoudig op afstand kunt bekijken, in een aantal gevallen zelfs vanuit een app voor Android, iOS of Windows. De netwerk IP-camera’s maken gebruik van radiografische protocollen, voor een uitstekend betrouwbare verbinding.

Producten 1 artikel(en)

per pagina

Producten 1 artikel(en)

per pagina

IP camera buiten wifi

Specifiek op zoek naar een IP camera voor buiten met wifi? Een aantal van de camerasystemen zijn daar goed voor geschikt. Bekijk bovendien de dummy camera’s, waarmee u eenvoudig de indruk kunt wekken dat er buiten een IP camera met wifi hangt om de situatie goed in de gaten te kunnen houden.

IP camera met wifi

Bekijk de verschillende IP camera’s met wifi, zowel voor buiten als voor binnen. U heeft er in een aantal gevallen geen technische kennis voor nodig, de installatie is altijd gemakkelijk. De netwerk IP camera’s maakt de beelden via een netwerkverbinding meteen draadloos beschikbaar, zodat u mee kunt kijken met wat er aan de hand is. Met de onze IP camera’s met wifi voor binnen en buiten heeft u altijd een paar extra ogen in huis.