Camerasystemen

Een camerasysteem kopen? Online heeft u de keuze uit verschillende camerasystemen van de beste fabrikanten. Uitermate betrouwbaar, voor een waterdichte beveiliging van uw woning of pand. Om alles met het camera systeem goed in de gaten te houden. Zonder dat u daar de deur voor uit hoeft naar de winkel. Door het systeem met camera(’s) gewoon online te bestellen, waarna wij er voor u mee aan de slag gaan.

Producten 1 to 12 of 57 total

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.

GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 1 to 12 of 57 total

per pagina

We hebben de verschillende camera systemen op voorraad en weten uit tests en ervaringen van onze klanten dat u daarmee een goede keuze maakt. Als ervaren camerasysteem bedrijf helpen we u graag een goede keuze te maken. Met advies vanuit de winkel, afgestemd op uw specifieke behoeften om de situatie in de gaten te houden. Rond uw woning of rond uw pand, afhankelijk van hoe u er in de praktijk gebruik van wilt gaan maken.

Waarop letten bij de aanschaf van een camerasysteem?

Het is bij de aankoop van een camerasysteem van belang om rekening te houden met de volgende factoren:

 • Resolutie van het camerasysteem
 • De resolutie van een camera is van groot belang voor de bruikbaarheid van de beelden. Des te hoger de resolutie, des te beter ook de mogelijkheden om detail te zien en om in te zoomen op wat er gebeurt. Een HD-ready camera in 720p is een goed uitgangspunt. Met 1080p kiest u voor full-HD en is de kwaliteit een stuk beter.

  Let op: de hogere resolutie van de camera vraagt ook om meer bandbreedte en meer opslagruimte als u de beelden later terug wilt kunnen kijken.

 • Bereik van de camerasystemen
 • Een goede camera reikt zo’n 15 meter, in het donker. Overdag is het licht en komen de camera’s veel verder, al bestaat het risico dat het bij een te lage resolutie ontbreekt aan detail. Let vooral op de mogelijkheden met nachtzicht, aangezien fabrikanten daarover precies aangeven wat het bereik van de camerasystemen is.

 • IP-waarde van het camera systeem
 • Kiest u een camera systeem om buiten op te hangen? Zorg er dan voor dat die de juiste IP-waarde bevat. Zoals IP-66, waarmee de camera goed tegen de regen kan en er ook geen vuil in door kan dringen. Des te hoger de IP-waarde, des te beter de camera geschikt is voor buiten en des te kleiner het risico op problemen door vocht of vuil.

Welke camerasystemen zijn er?

We onderscheiden verschillende camerasystemen bij ons in de online winkel. U kunt gebruik maken van de bedrade systemen of een draadloos beveiligingssysteem. Het grote voordeel van dat laatste is dat het niet nodig is om te hakken en breken. Fijn in een bestaande woning, waar u een nieuw systeem op wilt hangen of u het huidige wilt vervangen.

Daarnaast onderscheiden we binnen de camerasystemen bij ons bedrijf een aantal andere varianten:

 • Bullet-camera’s
 • Dit zijn de traditionele ‘gerichte’ camera’s. Een langwerpige vorm, met vooral de lens. De camera heeft een vaste opstelling, waardoor het belangrijk is om die goed te richten op het deel van de woning, het pand of uw tuin dat u in de gaten wilt houden.

 • Dome-camera’s
 • Veelal camera’s voor binnen, maar in een aantal gevallen zijn ze ook geschikt voor buiten. Een camerasysteem dat u kunt bevestigen aan het plafond, waarna de camera de omgeving in een brede kijkhoek in kaart kan brengen. Beschikbaar met een sterke afwerking, die de camera’s hufterproof maakt.

 • PTZ-camera’s
 • Camera’s die kunnen Pannen, Tilten en Zoomen (PTZ). Om de camera zodra er iets gebeurt te richten en duidelijk in beeld te brengen wat er aan de hand is. Goed geschikt voor buiten, bijvoorbeeld om een breder gebied met één camera in de gaten te houden.

Camera systeem plaatsen: handige tips

Wilt u een camerasysteem plaatsen en bent u vooral benieuwd naar handige tips daarvoor? Zorg ervoor dat u de camera plaatst op circa 260cm hoogte. Op die manier ontstaat er een ideale hoek omlaag, om alles goed in beeld te brengen. Tegelijkertijd hangt de camera daarmee buiten het bereik van de meeste mensen, waardoor inbrekers of anderen er niet zomaar aan kunnen zitten.

Houd rekening met het nachtzicht van het camerasysteem. Gebruikt u meerdere camera’s bij elkaar? Zorg ervoor dat het bereik netjes op elkaar is afgestemd. Zodat de ene camera het van de andere kant overnemen als iets buiten het bereik dreigt te vallen.

Daarom een camerasysteem kopen bij GSM Secure

We zijn een online camerasysteem winkel en bedrijf. Met de keuze uit verschillende modellen, zowel bedraad als volledig draadloos. Op die manier helpen we u graag op weg een keuze te maken uit de beschikbare camerasystemen. Altijd op basis van goede kwaliteit, zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. En geschikt om binnen of buiten te gebruiken, aan de hand van de IP-waarde van de verschillende modellen.

Zodra u een camerasysteem wilt kopen bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn uw online winkel, waarmee we ervoor zorgen dat u daar de deur niet voor uit hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om online het model van uw voorkeur aan te geven, waarmee u profiteert van onze belangrijke voordelen:

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Gratis retourneren van alle bestellingen
 • Verzending binnen 24 uur
 • Een beoordeling van een 9,2
 • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

Het camerasysteem gevonden dat u graag wilt bestellen? We gaan er graag voor u mee aan de slag, gewoon vanuit onze eigen voorraad. Dat betekent dat we de bestelling snel in orde kunnen maken, zodat u die snel van ons ontvangt. Ideaal, op het moment dat u de camera op korte termijn nodig heeft of u daar graag vlot mee aan de slag wilt.

En heeft u vragen over een van de camerasystemen of de manier waarop u daar het best gebruik van kunt maken? Onze specialisten staan natuurlijk voor u klaar. Op die manier zorgen we ervoor dat u de juiste keuze kunt maken voor een camera systeem dat aan al uw wensen voldoet.