Buitencamera

Een buitencamera kopen? De beveiligingscamera voor buiten kunt u online bestellen. Als complete set voor buiten, met de juiste IP-waarde voor bescherming tegen vocht en vuil. U kiest op die manier voor een buiten camera of een outdoor camera van goede kwaliteit, die daarvoor speciaal is ontwikkeld. Met zicht gedurende de dag en de nacht, beschikbaar op een afzonderlijk display in huis en in een aantal gevallen op uw smartphone.

Producten 1 to 12 of 13 total

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.

GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 1 to 12 of 13 total

per pagina

Zodra u een bewakingscamera voor buiten gedurende de dag en nacht wilt kopen is het verstandig om op een paar belangrijke zaken te letten. Op die manier zorgt u voor buitencamera beveiliging, afhankelijk van de specifieke toepassing die u voor ogen heeft. Aan de hand van tests voor de beste resultaten, bijvoorbeeld om beelden in HD te kunnen maken.

Waarop letten bij de aanschaf van een buitencamera?

Benieuwd waarop te letten bij de aanschaf van een buitencamera? Zorg ervoor dat die de IP-66 waarde heeft. Dat betekent dat de camera bestand is tegen regen en andere weersinvloeden, waardoor u die zonder problemen buiten kunt gebruiken.

Zorg er daarnaast voor dat de beveiligingscamera voor buiten beschikt over de functionaliteiten die u zoekt. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een IP-camera voor een verbinding via internet, doorgaans via wifi. Let goed op de resolutie van de beelden (720p voor HD-ready of 1080p voor full-HD) en bijvoorbeeld op de mogelijkheid om detectie te laten detecteren.

Een goede outdoor camera heeft ook nachtzicht, op basis van infrarood. Op die manier kunt u zowel gedurende de dag als tijdens de nacht goed in de gaten houden wat er aan de hand is. Een prettig idee, ook als u ’s morgens beelden terug wilt kijken van de avond ervoor.

Type buiten camera’s

Er bestaan verschillende type buiten camera’s. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een beveiligingscamera set voor buiten op basis van IP en Wifi. IP staat voor Internet Protocol, om aan te geven dat u de beelden via internet kunt bekijken. Thuis op een aparte monitor, of direct op een smartphone of tablet.

Daarnaast kunt u gebruik maken van camera’s met een PIR-bewegingssensor net als van PTZ-camera’s. Dit eerste zorgt ervoor dat de camera voor buiten inschakelt op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd. Het tweede staat voor Pan, Tilt en Zoom. Om de camera zelf te kunnen bedienen en een bepaald deel van de woning of de tuin in beeld te brengen. Of om ergens op in te zoomen, op het moment dat er iets aan de hand is.

Buitencamera set plaatsen: deskundige tips

Gaat u de buitencamera set plaatsen? Houd dan vooral rekening met het bereik van het nachtzicht, indien de camera daarvoor geschikt is. Die is veelal beperkt tot bijvoorbeeld 15 meter. Richt de camera op bijvoorbeeld de voordeur of de achterdeur en zorg ervoor dat ook de aanloop daar naartoe goed zichtbaar is.

Zorg er met de plaatsing van de buitencamera beveiliging voor dat met name de deur zelf goed in beeld is. Dat is de plaats waar inbrekers even de tijd nodig hebben om een deur te forceren of om op een andere manier binnen te komen. De bewakingscamera’s voor buiten kunnen er daar voor zorgen dat voor de politie zichtbaar is om wie het gaat.

Tip: plaats de beveiligingscamera voor buiten bij voorkeur goed in het zicht, indien mogelijk al van enige afstand. Op die manier hebben de camera’s een afschrikwekkend effect, waardoor inbrekers wel twee keer nadenken voordat ze een poging ondernemen.

Test het beeld van de buitencamera, voordat u daar in de praktijk gebruik van gaat maken. Probeer zowel overdag als ’s avonds in het donker een keer uit wanneer u wel en niet zichtbaar bent.

Buitencamera kopen bij GSM-Secure: onze voordelen

Een buitencamera kopen? Wij zorgen er met ons brede assortiment voor dat u de keuze heeft uit diverse modellen. Ook met nachtzicht, op basis van infrarood. En met IP-mogelijkheden via wifi, zodat u de beelden via internet op een monitor of zelfs op uw smartphone of tablet kunt bekijken.

En benieuwd waarop GSM Secure de beste keuze vormt voor een buitencamera? Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis retourneren van alle bestellingen
  • Verzending binnen 24 uur
  • Een beoordeling van een 9,2
  • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

Meteen uw buitencamera kopen? Online te bestellen uit onze eigen voorraad. Snelle verwerking en verzending. Of neem contact op en stel onze deskundigen uw vraag.