Smartvest Draadloos alarmsysteem - Veiligheid wordt smart

 

 

Smartvest Draadloos alarmsysteem - Veiligheid wordt slim

Met het Smartvest draadloos alarmsysteem van ABUS wordt veiligheid slim. Dit instapsysteem is een gemakkelijke manier om de moderne woning te beveiligen met betrouwbare rondom-veiligheid. Ook home automation-functies voor talloze mogelijkheden in het slimme huis van vandaag zijn mogelijk. Alles is eenvoudig aan de smartvest en dat begint met de installatie. Bent u niet technisch? Geen probleem dankzij plug-and-play wordt uw huis eenvoudig veilig en slim. De gratis app begeleidt u stap voor stap innovatieve door de installatie.

Complete veiligheid in plaats van losse functies

Bij inbraak- en brandbeveiliging moet men het zekere voor het onzekere nemen. Het is niet voor niets dat specialisten kiezen voor de Smartvest van Abus, hiermee halen ze een beveiligingsproduct in huis waar ze op kunnen vertrrouwen in geval van nood. Dat geeft rust. Digitaal versleutelde signalen zorgen ervoor dat uw gegevens in veilige handen zijn. Alleen in uw handen. 

De Smartvest-app en de belangrijkste elementen op een rij:

  • eenvoudige en begeleide installatie dankzij Plug and Play en stap-voor-stap-installatievideo's
  • intuïtieve bediening met smartphone, tablet en de draadloze afstandsbediening
  • alarm, video (binnen en buiten), BabyCare en Smart-functies in één systeem, in slechts één app
  • Aanwezigheidssimulatie voor een rustgevend gevoel, ook als wij eens niet thuis zijn
  • volledige flexibilteit dankzij vrij te combineren en individueel uitbreidbare, draadloze componenten (en als wij verhuizen gaat de Smartvest gewoon mee)
  • geen abonnementskosten

 Smartvest omgeving

Smartvest-app - die ene voor alles

Met de Smartvest-app behoren complexe instellingen definitief tot het verleden. Van de installatie en de besturing van vele elektronische apparaten met de wijsvinger, of van een geautomatiseerd tijdschema tot aan het oproepen van live-videobeelden biedt de gratis Smartvest-app alles wat je woning smart maar vooral betrouwbaar veilig maakt op één platform.

De belangrijkste elementen van de Smartvest-app op een rij:

  • Gevaren, video en intelligente functies – met de wijsvinger of geautomatiseerd volgens een individueel tijdschema
  • uniek en intuïtief kleurenconcept: de actuele systeemstatus in een oogopslag
  • gebruikersgestuurd onderhoud: stap voor stap
  • innovatieve alarmweergave: in geval van alarm toont de app niet alleen het alarm, maar helpt hij je ook snel en juist erop te reageren

Die ene app voor alles 

De volledige Smart Security World samengebracht in een enkele app: gegarandeerd gratis voor smartphone en tablet, te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Die ene app voor talloze mogelijkheden

Met de Smartvest-app behoren complexe instellingen definitief tot het verleden. Van de installatie en de besturing van vele elektronische apparaten met de wijsvinger, of van een geautomatiseerd tijdschema tot aan het oproepen van live-videobeelden biedt de gratis Smartvest-app alles wat je woning smart maar vooral betrouwbaar veilig maakt op één platform.

Innovatieve alarmweergave

Smart zijn de kleine details die alles wat omslachtig is helemaal vanzelfsprekend maken.  Een absolute bijzonderheid  is hoe het er in geval van alarm uitziet. De app geeft je alle nodige informatie over het voorval, en met een 'klik' kan  rechtstreeks hulp opgeroepen worden bij zelf ingevoerde contactpersonen.

Nog meer kleine details

Smart zijn de kleine details die alles wat omslachtig is helemaal vanzelfsprekend maken. Een voorbeeld? Graag:  iedere batterij moet ooit worden vervangen. De Smartvest-app toont je niet alleen op tijd wanneer je nieuwe batterijen moet plaatsen, maar ook stap voor stap hoe je dat het best doet. Denk al maar eens na over hoe je de tijd gaat invullen die je vroeger nodig had om de gebruikershandleiding te lezen.

 


Producten 9 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 9 artikel(en)

per pagina